23 de Juny de 2017 | Categories: :UT Actualitat, projectes

Activitats per a escoles 2017/2018

capçal_PAE_2017-18

inscripció_carta_PAE_17-18

Us presentem les nostres propostes musicals i educatives del curs 2017/2018 per a escoles i instituts, que oferim a través del Programa d’Activitats Escolars-PAE del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona: www.bcn.cat/ccp.

Són activitats i projectes molt diversos per a tots els nivells, dissenyats amb l’objectiu d’inserir el fer música en la pròpia activitat dels centres educatius: volem que els alumnes siguin partícips i veritables agents de l’acció musical!

fotos_carta_PAE_17-18

Hi trobareu cantates participatives per a totes les edats, contes musicats, tallers i concerts que tenen en comú el fet de ser Projectes Educatius Oberts, és a dir, projectes de col·laboració entre l’ensenyament formal i l’artístic, molts d’ells desenvolupats conjuntament entre alumnes de centres educatius i agrupacions musicals d’infants i joves d’arreu de la ciutat –com ara l’Orquestra Infantil de Barcelona o el conjunt professional jove El Projectil-.

A més, tots ells es vertebren a partir de composicions pròpies, i permeten un desenvolupament transversal dels continguts, recolzat amb materials didàctics i guies pedagògiques que amplien el propi projecte musical.

Obriu i descarregueu-vos el nostre Dossier d’Activitats Escolars 2017/2018 aquí

Voleu conèixer en detall alguns dels projectes que us proposem?

  • LA FÀBRICA DE COLORS, la cantata participativa per a alumnes d’Educació Infantil que està triomfant a tot el país: +info
  • LA SIRENA I ELS AMICS DEL MAR, un conte musical sobre els valors més importants, per a alumnes des de P3 fins a 3r de Primària. Mira el vídeo-sinopsi del concert +info
  • EL MEU COS, la cantata col·lectiva interpretada per alumnes de Cicle Inicial que inclou percussió corporal: +info
  • VEUS D’AIGUA, la cantata participativa per a alumnes de CS Primària i ESO que recorre les llegendes de Ciutat Vella: +info
  • EL GRAN VIATGE DE LLÚCIA, un fascinant conte musical amb el que descobrireu personatges i indrets màgics de la desconeguda mitologia catalana, interpretat per un conjunt instrumental i vocal de 12 magnífics músics joves, per CS Primària, Secundària i Cicles Formatius: +info
  • TALLERS DE PERCUSSIÓ CORPORAL de 3r EP a 2n d’ESO en grups reduïts: +info
  • AL MAR – MARAGALL, un diàleg entre música i paraula: concert i conversa amb la compositora de la música per a 9 poemes de Joan Maragall, per a CS Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius: +info

Més informació, materials de mostra i inscripcions al web del PAE: www.bcn.cat/ccp

Els Projectes Educatius Oberts d’Ut compten amb el suport de l’Institut de Cultura i l’Institut d’Educació de Barcelona, i la seva vàlua pedagògica ha estat reconeguda amb el Segell de Qualitat Educativa de l’ICE de la Universitat de Barcelona.

 

peu_carta_PAE_17-18