3 de Juny de 2017 | Categories: :UT Actualitat, adults, joves, nens, pla-estudis

MATRICULA OBERTA

matríc_2017-2018c

Treballem per projectes.

A :Ut li hem donat la volta a l’escola per situar en primer terme de la formació musical per a nens, joves i adults els PROJECTES MUSICALS: desenvolupem els coneixements musicals i les tècniques instrumentals de forma aplicada a partir de projectes col·lectius, interns o en col·laboració amb moltes altres entitats educatives, musicals i culturals.

Integrem l’aprenentatge del Llenguatge Musical dins la formació instrumental i els conjunts amb un objectiu sempre concret: la preparació i realització de concerts. Busquem que l’aprenentatge musical tingui un sentit immediat en l’experiència dels alumnes, perquè el motor de l’aprenentatge és el gaudi i la motivació compartida.

A més, molts dels projectes que realitzem al llarg del curs tenen una dimensió oberta i esdevenen grans experiències musicals, formant part de les propostes que treballem amb escoles i instituts així com amb altres entitats culturals.

La tasca pedagògica d’Ut a través de projectes va rebre l’any 2016 un important reconeixement, essent l’única escola de música de Catalunya amb el Segell de Qualitat Educativa que atorga l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona, en conveni amb l’Institut Municipal d’Educació.

A :Ut aprenem música fent música. Vine a :Ut i sentiràs!

1_dia_setmanal2

Dels 2 als 6 anys: LA LLAVOR

Grups de VEU+COS+PERCUSSIÓ +info

Dels 6 als 8 anys: EL PLANTER

INICIACIÓ INSTRUMENTAL Classes Individuals+Conjunt / Llenguatge Musical integrat a Instrument / Grup Vocal i de Percussió +info

A partir dels 9 anys: INSTRUMENT I ORQUESTRA

INICIACIÓ INSTRUMENTAL Classes Individuals+Conjunt / Llenguatge Musical integrat a Instrument / Grup Vocal i de Percussió +info

ORQUESTRA INFANTIL DE BARCELONA +info

MÚSICA PER A JOVES:

INSTRUMENT individual i col·lectiu / CANT i GRUPS VOCALS / CONJUNTS INSTRUMENTALS / TALLERS +info

EL PROJECTIL: Ensemble Professional Jove +info

MÚSICA PER A ADULTS:

INSTRUMENT individual i col·lectiu / CANT i GRUPS VOCALS / CONJUNTS INSTRUMENTALS / LLENGUATGE MUSICAL PER A ADULTS +info

VEUS DEL VESPRE: Grup Vocal de Dones +info

Més informació i inscripcions

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h i divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

C. Amilcar 173-175 Barcelona (plànol) / secretaria@utmusica.com / tf. 93.347.89.54