8 de setembre de 2017 | Categories: :UT Actualitat, Destaquem

INSCRIPCIÓ OBERTA

logo_Cor_Escolar_Parc_del_Guinardó

ALUMNES A PARTIR DE 1r, MARES, PARES, FAMILIARS, EXALUMNES…

Si sou famílies de l’Escola Parc del Guinardó o hi heu estat vinculats, ompliu el formulari de sota i apunteu-vos a la CORAL INTERGENERACIONAL que fundem aquest curs 2017/2018: nens, joves i adults junts per compartir en família el gaudi de fer música, sense necessitat de tenir cap coneixement previ.

Dirigida per Pepa Roldáncoach vocal i ajudant de direcció al programa Oh Happy Day, a la Coral Intergeneracional cantarem per imitació en sessions molt dinàmiques, i descobrirem les magnífiques possibilitats que té la nostra veu, un instrument que no requereix d’aprendre música per gaudir-ne. I també amb el cos! Amb coreografies, percussió corporal…

extracte_CV_Pepa_Roldán

QUI POT PARTICIPAR: alumnes a partir de 1r, exalumnes, mares i pares, sols o en família

ASSAIGS: els dimarts de 17,45h a 18,45h a partir de l’octubre

REUNIÓ DE PRESENTACIÓ: 20 de setembre a les 16,45h a l’escola

QUOTES:

  • Quotes familiars per a 2 o més membres: 32€/mes – 96€/trimestre (La quota familiar serà la mateixa independentment del número de membres que hi participin)
  • Quotes individuals menors d’edat sols: 17€/mes – 51€/trimestre
  • Quotes individuals adults sols: 23€/mes – 69€/trimestre

 

La Coral Intergeneracional de l’Escola Parc del Guinardó s’emmarca dins el projecte Escoles amb Cor, una iniciativa d’Ut que compta amb el suport de l’Institut Municipal d’Educació i el Districte d’Horta-Guinardó, amb la que volem donar accés a la cultura musical de forma activa a les persones que conformen les comunitats educatives de les escoles dels nostres barris.

peu Cor Escolar Parc del Guinardó

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA CORAL DE L’ESCOLA PARC DEL GUINARDÓ (per obrir-lo en una finestra més gran, cliqueu aquí):