27 de Setembre de 2017 | Categories: :UT Actualitat

Nova activitat de P3 a 3r EP

capçal_La_Sirena

Per grups escolars de P3 a 3r d’Educació Primària

Us presentem una nova proposta musical inclosa a les ACTIVITATS I PROJECTES MUSICALS ESCOLARS programats per Ut Música per a aquest curs: LA SIRENA I ELS AMICS DEL MAR, un concert adreçat a alumnes des de P3 fins a 3r d’Educació Primària en què, a través d’un preciós conte musical compost expressament per l’Anna Martínez Norberto, ens submergirem en alguns dels valors més importants a aprendre durant la infantesa: l’amistat, el respecte, la generositat, l’agraïment, la valentia, etc.

La Sirena 1

Un magnífic trio de veu, flauta i violoncel ens portaran a viure un dia amb una sirena i amb els seus amics del mar. Els diàlegs en forma de cançó que mantindrà amb cada un d’ells serviran per reforçar els valors que representa cada personatge. A més, els infants també hi participaran musicalment, cantant amb la sirena 2 cançons de l’obra!

Per treballar l’activitat abans i després del concert, disposareu d’un dossier pedagògic amb les lletres de les cançons, fitxes il·lustrades per associar cada personatge al valor que representa i fitxes dels instruments musicals, a més de les partitures i àudios de les cançons participatives.

CONCERTS: dimecres 18 d’abril de 2018 a les 10h i a les 11,15h al Teatre del Casal Font d’en Fargues

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A LA WEB DEL PAE www.bcn.cat/educacio/pae O ESCRIVINT-NOS A info@utmusica.com

VOLEU FER-NE UN TAST? Aquí teniu vídeo-sinopsi del concert: