13 de Desembre de 2017 | Categories: :UT Actualitat, joves, nens, projectes

Convocatòria Oberta 2018

capçal_OIB_2018b

Ja està oberta la convocatòria per inscriure’s als projectes intensius de l’ORQUESTRA INFANTIL DE BARCELONA 2018!

Només cal que portis almenys 3 cursos estudiant un d’aquests instruments:

FLAUTA TRAVESSERA / CLARINET / OBOÈ / FAGOT / SAXO / TROMPETA / TROMBÓ / TROMPA / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX / PIANO / PERCUSSIÓ (a Percussió també poden apuntar-se estudiants de guitarraflauta de bec o d’altres instruments)

Presentarem dues cantates col·lectives en col·laboració amb 1.400 cantaires provinents de 26 escoles de Barcelona i rodalies, una d’elles -LA FÀBRICA DE COLORS- interpretada per la totalitat de l’OIB, i l’altra -EL MEU COS- exclusivament per la secció de MITJANS (de 13 a 18 anys).

7 únics asaigs de febrer a maig:

Els participants rebran el llibre+CD dels projectes, a més de les partitures, i realitzaran 7 assaigs entre febrer i maig, un cada 15 dies (en dies alternats entre setmana per no destorbar la resta d’activitats que puguin estar fent). A finals de maig, es presentaran les obres en 6 concerts conjunts, al Teatre Condal i el Teatre dels Lluïsos d’Horta.

I tot això, més la indispensable Festa de Comiat, per una quota única de 35€.

L'Orquestra_de_la_Fàbrica

Si tens entre 9 i 18 anys, vine a l’ORQUESTRA INFANTIL DE BARCELONA 2018 i forma part d’un dels esdeveniments educativo-musicals més potents de Barcelona! 

INSCRIPCIONS DEL 13/12/2017 AL 04/02/2018

REUNIÓ INFORMATIVA OBERTA: dimecres 17 de gener a les 18h a Ut Música (C/Amílcar 173-175 A Barcelona: plànol)

Accedeix a tota la informació i el formulari d’inscripció clicant aquí.

suport_IMEB