21 de desembre de 2017 | Categories: :UT Actualitat, Destaquem, projectes

Regala’t música d’Ut!

cantates_per_Nadal_2017b

Ja pots comprar per internet, amb tota comoditat i garanties, els llibres i CDs de 3 cantates originals d’Ut, amb els contes il·lustrats que les vertebren, les lletres de les cançons, les partitures i activitats complementàries:

LA FÀBRICA DE COLORS > La cantata d’:Ut que ha donat la vosta al país! Una cantata per a nens a partir de 4 anys, que posa música al conte de Joan Enric Castellví del mateix títol. Milers de nens i nenes d’arreu de Catalunya i les Balears han gaudit ja d’aquesta obra, estrenada l’any 2014. AMPLIAR INFO

Escolta’n una cançó de mostra aquí!

EL MEU COS > Una cantata per a nens a partir de 6 anys, vertebrada per un conte original del mateix compositor, Sergi Salinas. Estrenada la’ny 2015 a la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau, l’any següent va ser interpretada pel Conservatori de Girona a l’Auditori Josep Viader d’aquesta ciutat. Un cant al regal que és el nostre propi cos! AMPLIAR INFO

Escolta’n una cançó de mostra aquí!

VEUS D’AIGUA > Una cantata per a nens a partir de 10 anys i adolescents fins als 16, que fa un recorregut per 4 fonts històriques de Ciutat Vella i per les llegendes que la cultura popular hi ha anat lligant a elles, recollides pel gran folklorista Joan Amades. L’obra es va estrenar per primer cop l’any 2010 a l’Auditori de Barcelona. El CD ha estat enregistrat pel grup jove EL PROJECTIL. AMPLIAR INFO

Escolta’n una cançó de mostra aquí!

Regala / Regala’t música d’Ut!

botó_botiga

ENTRA A LA NOSTRA BOTIGA I TE L’ENVIEM ALLÀ ON VULGUIS!

O, si ho prefereixes, vine a buscar-lo a Ut i t’estalviaràs les despeses d’enviament. Estem al C/Amílcar 173-175: aquí

Horari de secretaria: de dilluns a dijous de 17h a 21h  / divendres de 10h a 13h (concertar prèviament) / tf. 93.347.89.54 secretaria@utmusica.com