29 de Juny de 2018 | Categories: :UT Actualitat

Ampliem l’oferta de dates!

capçal_Perc_corp_AMPLIACIÓ

DILLUNS 2 DE JULIOL OBRIM 10 NOVES SESSIONS

Atès que en menys de dues setmanes d’inscripció oberta ja s’han omplert les 20 sessions de Percussió Corporal del curs vinent per als nivells de 3r de Primària fins a 4t d’ESO, hem ampliat l’oferta amb 10 sessions més, al febrer i març de 2019. Les noves sessions s’obriran a partir de dilluns 2 de julil al web del PAE.

SI VOLEU PARTICIPAR AMB LA VOSTRA ESCOLA O INSTITUT, INSCRIVIU-VOS RÀPIDAMENT A www.bcn.cat/educacio/pae (buscant Ut Música a la pestanya d’ENTITATS).

Els Tallers de Percussió Corporal formen part dels PROJECTES EDUCATIUS 2018/2019 que Ut ofereix a escoles i instituts a través del PAE – Programa d’Activitats Escolars, i que podeu veure clicant aquí.

MÉS INFORMACIÓ, MATERIALS DE MOSTRA I INSCRIPCIONS AL WEB DEL PAE www.bcn.cat/educacio/pae

capçal_PEO_2018-19_fotos