20 de Juny de 2018 | Categories: :UT Actualitat

Betevé ens dedica un reportatge!

capçal La Fàbrica al Catakrac

EL VÍDEO DEL REPORTATGE QUE ENS HA DEDICAT BETEVÉ

Barcelona Televisió (Betevé) va ser al primer dels concerts de La Fàbrica de Colors 2018 que vàrem fer l’1 de juny al Teatre Condal, per fer-ne un reportatge emès dins el seu programa infantil i familiar Catakrac.

Enguany hem celebrat la 5a edició d’aquesta cantata participativa infantil composta i organitzada ininterrompudament des de 2014 per Ut, i en la que més de 1.000 alumnes de P5 a 2n de 20 escoles, repartits en 4 concerts, han pogut cantar acompanyats per l’Orquestra Infantil de Barcelona.

Els alumnes d’una de les escoles participants, Prínceps 23 d’abril, ens expliquen millor que ningú aquest projecte tan especial, i com es viu des de dins ser els protagonistes absoluts d’aquests concerts!

Podeu veure el programa sencer al web de Betevé.