15 de Juny de 2018 | Categories: :UT Actualitat, projectes

Oberta la inscripció al PAE 18/19

capçal_inscripció_PAE_2018-19

Ja està oberta la inscripció d’escoles i instituts als Projectes Educatius d’Ut per al curs 2018/2019!

La inscripció es realitza a través del web del PAE – Programa d’Activitats Escolars www.bcn.cat/educacio/pae (cercant Ut Música a la pestanya d’Entitats).

Per al proper curs us proposem de preparar i estrenar amb els vostres alumnes 4 cantates de composició pròpia, que abasten tots els nivells des de P5 fins a 6è de Primària i tot l’ESO, en les que els alumnes cantaran en sales tan emblemàtiques com ara el Teatre Victòria del Paral·lel, acompanyats per conjunts instrumentals que cada any obrim a la participació de tots els estudiants de música interessats a participar-hi: l’Orquestra Infantil de Barcelona i l’Ensemble Jove El Projectil.

Complementàriament, us oferim uns engrescadors Tallers de Percussió Corporal de 3r de Primària fins a 4t d’ESO, que el curs 2018/2019 inclouen, juntament amb el nivell bàsic, un segon nivell més avançat, per als grups que ja van fer el taller el curs passat.

graella_PEO_18-19_amb_inscripció_PAE

Voleu conèixer els projectes que us hem preparat pel 2018/2019? Baixeu-vos el Tríptic dels Projectes i entreu aquí!