22 de Octubre de 2018 | Categories: :UT Actualitat, projectes

VEUS D’AIGUA 2019 al Victòria

pae_veus_aigua_per_web2

 

La 3a edició del projecte musical conjunt per a Cicle Superior de Primària i ESO VEUS D’AIGUA fa un salt qualitatiu en aquest curs 2018/2019, i es clourà amb un únic concert en un dels espais escènics de referència de Barcelona: el Teatre Victòria, situat al bell mig de l’avinguda del Paral·lel.

Es tracta d’un dels teatres professionals més grans i modernitzats de la ciutat, amb 150 m2 d’escenari i un aforament de més de 1000 butaques a disposició dels familiars dels cantaires que assistiran al concert.

D’aquesta manera, VEUS D’AIGUA es consolida com a l’únic projecte musical que aplega a l’escenari alumnes de Cicle Superior d’Educació Primària, alumnes d’ESO i estudiants de música de Grau Mitjà i Superior (que acompanyaran instrumentalment als cantaires).

INSCRIPCIÓ OBERTA A ALUMNES DE 5è i 6è DE PRIMÀRIA I DE 1r A 4t d’ESO / PREPARACIÓ DE GENER A MAIG (amb llibre+CD i accés via web a àudios, lletres, partitures, vídeos tutorials i dossier complementari) / ASSAIG I CONCERT: 6 de juny de 15,30h a 17h

MÉS INFORMACIÓ, MATERIALS DE MOSTRA I INSCRIPCIONS AL WEB DEL PAE www.bcn.cat/educacio/pae