15 de Desembre de 2018 | Categories: :UT Actualitat

INSCRIU-TE JA A L’OIB 2019!

logo_Orquestra_Infantil_BCN

Ja està oberta la convocatòria per inscriure’s als projectes intensius de l’ORQUESTRA INFANTIL DE BARCELONA 2019!

Només cal que tinguis entre 9 i 18 anys i portis almenys 3 cursos estudiant un d’aquests instruments:

FLAUTA TRAVESSERA / CLARINET / OBOÈ / FAGOT / SAXO / TROMPETA / TROMBÓ / TROMPA / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / CONTRABAIX / PIANO / PERCUSSIÓ (a Percussió també poden apuntar-se estudiants de guitarraflauta de bec o d’altres instruments)

Presentarem dues cantates col·lectives en col·laboració amb 1.900 cantaires provinents de 47 escoles de Barcelona i rodalies: LA FÀBRICA DE COLORS, interpretada per la totalitat de l’OIB, i EL MEU COS, exclusivament per la secció de MITJANS (de 13 a 18 anys).

En total protagonitzarem 8 concerts en un espai escènic de referència a Barcelona: ni més ni menys que el TEATRE VICTÒRIA (av. Paral·lel 67)!

7 únics asaigs de febrer a maig:

Els participants rebran el llibre+CD dels projectes, a més de les partitures, i realitzaran 7 assaigs entre febrer i maig, un cada 15 dies (en diferents dies de la setmana per no destorbar la resta d’activitats que puguin estar fent).

Els membres inscrits a l’OIB 2019 es repartiran entre els 8 concerts que farem els dies 4, 5 i 6 de juny al Teatre Victòria de Barcelona.

I tot això, més la indispensable Festa de Comiat, per una quota única de 35€.

L'Orquestra_de_la_Fàbrica

Si tens entre 9 i 18 anys, vine a l’ORQUESTRA INFANTIL DE BARCELONA 2019 i forma part d’un dels esdeveniments educativo-musicals més potents de Barcelona! 

INFORMACIÓ I FORMULARI D’INSCRIPCIONS (fins al 4 de febrer)

REUNIÓ INFORMATIVA OBERTA: dimecres 23 de gener a les 18h a Ut Música (C/Amílcar 173-175 A Barcelona: plànol)

Accedeix a tota la informació i el formulari d’inscripció clicant aquí.

suport_IMEB