11 de desembre de 2018 | Categories: :UT Actualitat, Destaquem

Regala música d’Ut!

cantates_per_Nadal_2017b

Ja pots comprar per internet, amb total comoditat i garanties, els llibres i CDs de 3 cantates originals d’Ut, amb els contes il·lustrats que les vertebren, les lletres de les cançons, les partitures, els àudios i activitats complementàries:

LA FÀBRICA DE COLORS

La cantata infantil que ha donat la volta al país! Una cantata per a nens a partir de 4 anys, que posa música al conte de Joan Enric Castellví del mateix títol. Milers de nens i nenes d’arreu de Catalunya i les Balears han gaudit ja d’aquesta obra, estrenada l’any 2014. AMPLIAR INFO

Escolta’n una cançó de mostra aquí!

EL MEU COS

Una obra per a nens a partir de 6 anys que vol ser un cant al nostre propi cos, vertebrat per un conte original del mateix compositor. Estrenada l’any 2015 a la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau, l’any següent va ser interpretada pel Conservatori de Girona a l’Auditori Josep Viader d’aquesta ciutat. AMPLIAR INFO

Escolta’n una cançó de mostra aquí!

VEUS D’AIGUA

Una cantata per a nens a partir de 10 anys i adolescents, que fa un recorregut per 4 fonts històriques de Ciutat Vella i per les llegendes populars sorgides al seu voltant. Estrenada l’any 2010 a l’Auditori de Barcelona, el CD ha estat enregistrat pel grup jove EL PROJECTIL. AMPLIAR INFO

Escolta’n una cançó de mostra aquí!

botó_botiga

ENTRA A LA NOSTRA BOTIGA I TE L’ENVIEM ALLÀ ON VULGUIS!

O, si ho prefereixes, vine a buscar-lo a Ut i t’estalviaràs les despeses d’enviament. Estem al C/Amílcar 173-175: aquí

Horari de secretaria: de dilluns a dijous de 17h a 21h FINS AL 20 DE DESEMBRE  / tf. 93.347.89.54 secretaria@utmusica.com