Qui som :UT

:UT compta amb un equip de 17 professionals de la música de diverses especialitats, compromesos amb la revisió constant i el treball en equip com a garantia de qualitat del projecte pedagògic d’:UT. La seva experiència docent es combina amb multiples inquietuds per diverses vessants de la música, compaginant la tasca de professors amb el desenvolupament de diversos projectes culturals i interpretatius amb grups de cambra, grups de jazz, orquestres simfòniques, conjunts corals, etc.

:UT va ser fundat l’any 1998 per l’Albert Sampablo, en Xavier Armenter i en Sergi Salinas, qui actualment dirigeix el Centre.

Sergi Salinas

Sergi Salinas és director pedagògic i acadèmic d’:UT Centre d’Estudis Musicals, on imparteix diversos nivells de Llenguatge Musical. Ha confeccionat la majoria dels llibres didàctics de diversos nivells educatius d’:UT i ha compost obres orquestrals, simfònico-corals i de música de cambra, gran part d’elles amb intencions didàctiques.

Compta amb el títol professional de música pel Conservatori Municipal de Música de Badalona. Ha realitzat estudis complets de jazz i música moderna a l’Escola de Música Moderna de Badalona. És llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona.

Ha exercit de professor especialista de música d’Educació Infantil, Primària i Secundària. Ha estat professor de Llenguatge Musical, guitarra, director coral i de grups de percussió i ha dirigit diversos tallers i agrupacions musicals no reglades per a institucions educatives i cíviques.

Ha estat redactor de diversos articles a la Gran Enciclopèdia de la Música editada por la Fundació Enciclopedia Catalana.