Taller per a flautistes

ETS FLAUTISTA? QUANTES FLAUTES TRAVESSERES CONEIXES? QUANTES N’HAS TOCAT?

La flauta travessera no sempre ha estat tal com la coneixem avui.

T’oferim un taller pràctic, on podràs descobrir, tocar, bufar i gaudir amb flautes antigues i de diferents indrets del món.

Viatjarem en el temps per conèixer els traversos, els avantpassats de la flauta actual, i viatjarem en l’espai per conèixer les flautes de diferents pobles i cultures del món, de la Xina, de la Índia, d’Amèrica…

Treballarem les tècniques i els repertoris propis d’aquests instruments i aplicarem aquests coneixements als nostres instruments moderns.

Com i quan:

Adreçat a alumnes de flauta de nivell equivalent a 3r i 4t de Grau Elemental i a alumnes de Grau Mitjà (al Pla d’Estudis d’:Ut, a partir de Bàsic 3).

Els dies 9 i 10 de juliol de 16,30h a 19,30h.

Es treballarà de forma col.lectiva. Algunes activitats es realitzaran de forma conjunta amb tots els alumnes i en altres es formaran dos grups per treballar adequadament segons els nivells.

Divendres 10 de juliol clourem el taller amb un concert obert i d’accés lliure al públic, a les 19h.

Inscripció:

Per formalitzar la inscripció envieu-nos un mail amb el vostre NOM I COGNOMS i un TELÈFON DE CONTACTE a secretaria@utmusica.com o adreceu-vos personalment a  la secretaria d’:UT de dilluns a divendres de 17h a 21h (tf 93.34.789.54). El preu del taller és de 50€, que podeu pagar en metàl·lic a la secretaria d’:Ut o fent un ingrés al següent compte corrent:

TITULAR: utmúsica associació cultural

IBAN: ES11 0081 0077 8700 0146 2252

INDIQUEU COM A CONCEPTE “FLAUTES – NOM I COGNOMS”

La inscripció no quedarà formalitzada fins haver fet el pagament. El termini d’inscripció acaba el dia 7 de juliol.

Qui imparteix el taller?

Marta Redondo i Teresa Galceran, professores de flauta d’:Ut Música amb titulació superior de flauta travessera, especialitzades en traverso i amb àmplia experiència pedagògica i interpretativa.

CLIQUEU A SOTA PER ACCEDIR ALS ALTRES TALLERS d’:Ut AQUEST JULIOL: