Vine a cantar Gospel!

Apropa’t amb la cantant Christina Koch i la pianista Trini Mujal a les cançons gospel i els espirituals negres, i experimenta amb la veu, les mans, els peus i el cor la força d’aquest gènere vocal d’origen afroamericà, que fusiona la música i els ritmes dels esclaus africans amb els cants religiosos dels blancs.

El gospel segresta pels seus ritmes, per la manera de cantar (incloent-hi també sons molt viscerals que en la nostra cultura musical coral només els trobem en la música més tradicional), pel contingut de les seves lletres, des de la pregària més intima a les cançons de protesta o de germanor, pel caràcter festiu, sempre present… i per anar sempre estretament lligat a les emocions.

Com i quan:

Taller adreçat a joves i adults, sense requerir formació musical.

Els dies 1, 3 i 6 de juliol de 19,30h a 22h.

Farem 3 sessions de 2 hores i mitja, amb un descans al mig, que iniciarem amb un escalfament vocal i ritmico-corporal, per continuar amb el treball d’una selecció de peces conegudes i no tan conegudes, cantades a capel•la i amb acompanyament de piano.

El dia 6 clourem el taller amb un concert obert i d’accés lliure al públic, a les 21h.

Inscripció:

Per formalitzar la inscripció envieu-nos un mail amb el vostre NOM I COGNOMS i un TELÈFON DE CONTACTE a secretaria@utmusica.com o adreceu-vos personalment a  la secretaria d’:UT de dilluns a divendres de 17h a 21h (tf 93.34.789.54). El preu del taller és de 40€, que podeu pagar en metàl·lic a la secretaria d’:Ut o fent un ingrés al següent compte corrent:

TITULAR: utmúsica associació cultural

IBAN: ES11 0081 0077 8700 0146 2252

INDIQUEU COM A CONCEPTE “GOSPEL – NOM I COGNOMS”

La inscripció no quedarà formalitzada fins haver fet el pagament. El termini d’inscripció acaba el dia 29 de juny.

Qui imparteix el taller?

Christina Koch (cantant i directora coral) i Trini Mujal (pianista i compositora). Des de l’any 2002 formen el duet musical Arçduo, abordant diferents estils: des de l’oratori barroc, passant per l’òpera i el Lied fins a la cançó i el gospel.

També s’han dedicat a la música tradicional tant catalana com de diferents països, aportant-hi nous enfocaments i arranjaments propis de Trini Mujal.

ACCEDEIX AL SEU CURRÍCULUM

Per anar fent boca:

Aquí teniu alguns links per sentir i veure alguns exemples de repertori:

THE STORM IS PASSING OVER

TOTAL PRAISE (basat en un salm antic)

THIS IS THE DAY (REJOICE!)

JOY TO THE WORLD

CLIQUEU A SOTA PER ACCEDIR ALS ALTRES TALLERS d’:Ut AQUEST JULIOL: