Música per a adults: ara sí!

Qualsevol edat és bona per començar a fer musica: si sempre has volgut cantar, tocar un instrument o descobrir els secrets de la música, ara és el moment!

Música per a adults

A l’escola de música a Barcelona :UT t’oferim formació musical en instrument i cant amb sessions individuals o col·lectives i grups instrumentals, tant en Música Clàssica i Música Antiga com en Jazz i Música Moderna. També podràs formar-te en llenguatge musical i harmonia clàssica o moderna, tant si partiu de zero com si en teniu coneixements previs, o rebre Formació Teòrica Individualitzada en qualsevol àmbit de la música.

Si ja sabeu tocar un instrument i voleu formar part d’un conjunt instrumental sense haver de rebre classes individuals, podeu formar par dels nostres Grups de Música de Cambra o Combos de Música Moderna.

I també podreu participar en propostes d’aproximació a la música sense requerir-vos coneixements previs ni cap estudi tècnic, com ara el Grup Vocal de Dones o els diversos Tallers Divulgatius que programem al llarg del curs, que us descobriran com la música és una font de cultura i gaudi per a tothom.

US CONVIDEM A ASSISTIR A 1 SESSIÓ GRATIS I SENSE CAP COMPROMÍS DE QUALSEVOL ASSIGNATURA COL·LECTIVA: Vine i prova’ns.

Oferta Formativa per a adults i horaris: +info

Consulta les quotes, els packs i les bonificacions per Carnet Jove aquí

Més informació i inscripcions:

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h i divendres de 10h a 13h.

C. Amilcar 173-175 Barcelona (plànol) / secretaria@utmusica.com / tf. 93.347.89.54