Instrument i Grups Instrumentals per a adults

Mai no és tard per aprendre a tocar un instrument, encara que no ho hagueu fet fins ara.

A l’escola de música a Barcelona :UT us oferim formació instrumental a la vostra mida, amb sessions individuals o col·lectives de 30 minuts, 45 minuts o 1 hora a la setmana. Les classes s’adapten al vostre nivell musical, ja sigui començant de zero, reprenent aquell instrument que vau tocar fa anys i ara teniu una mica oblidat o començant un instrument nou, en les vessants de Jazz i Música Moderna o Música Clàssica.

També podreu fomar part de grups instrumentals d’adults: combos de música moderna o grups de música de cambra (duets, trios, quartets…) on podreu gaudir del fet de tocar en conjunt i compartir el plaer de fer música.

Instrument per a adults

Podreu treballar aquell repertori que més us agradi i al ritme d’estudi que necessiteu, sense haver de respondre a programes acadèmics o exàmens, perquè la formació musical per adults a :UT és una formació a la vostra mida: aprofiteu-vos de l’ocasió d’aprendre com i quan vulgueu!

Podreu triar l’hora que millor us vagi, fins a les 22h. Poseu-vos en contacte amb la secretaria d’:UT per trobar l’horari que més us convingui.

I tingueu en compte que el fet de cursar classes d’instrument us donarà dret a quotes reduïdes tant de Llenguatge Musical com de Conjunt Instrumental.

Oferta Instrumental:

cant líric i modern / guitarra clàssica i elèctrica / baix elèctric / bateria / piano clàssic i modern / violí / viola / violoncel / contrabaix / flauta travessera / clarinet / saxo / oboè / fagot / trompeta / trombó

Oferta Formativa per a adults i horaris: +info

Consulta les quotes, els packs i les bonificacions per Carnet Jove aquí

Més informació i inscripcions:

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h i divendres de 10h a 13h.

C. Amilcar 173-175 Barcelona (plànol) / secretaria@utmusica.com / tf. 93.347.89.54