EL PROJECTIL / Conjunt Professional Jove

logo_EL_PROJECTIL_color

L’AGRUPACIÓ EN LA QUE COBRES PER CADA CONCERT!

 

Entre els diversos Conjunts Instrumentals de joves, destaca un de molt especial: EL PROJECTIL.

Es tracta d’una agrupació oberta a joves de 18 a 25 anys amb un nivell mínim de 4t de Grau Mitjà -encara que actualment no estiguin estudiant música-, amb qui produïm i oferim projectes educatius de composició pròpia a escoles i instituts i altres centres educatius, socials i culturals.

Les activitats ofertes són de 2 tipus: cantates col·lectives, on EL PROJECTIL fa l’acompanyament instrumental, i concerts vertebrats per històries o contes, en els que destaca el treball escenogràfic i els continguts interdisciplinars. Aquestes activitats es promouen a tot Barcelona i Catalunya mitjançant el Programa d’Activitats Escolars (PAE) del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona, al qual pertany Ut Música.

capçal_Llúcia_2017

EL PROJECTIL treballa de manera intensiva i discrecional, establint per a cada projecte els assaigs a fer (entre 3 i 6). Els seus membres no paguen per la direcció dels assaigs, sinó que cobren per cada concert realitzat, esdevenint així un reconeixement als anys de dedicació als estudis musicals i una porta d’entrada al món professional de la música.

Sorgit de la Jove Orquestra d’Horta-Guinardó (una altra agrupació creada per Ut), EL PROJECTIL és una de les alternatives de continuació que Ut ofereix als membres de l’ORQUESTRA INFANTIL DE BARCELONA, un cop han complert els 18 anys.

1_portada_VA_2017