Oferta Formativa per a joves

L’oferta formativa d’Ut per a joves, comencin de zero o hagin estudiat anteriorment música, és molt àmplia i completament optativa, podent incloure Instrument i Conjunts Instrumentals, Conjunt Vocal, Tallers de Llenguatge Musical, Formació Teòrica a Mida…

Al mateix temps, contempla diversos estils musicals, des del Clàssic a la Música Moderna o el Jazz, adaptant-se als interessos de cada alumne en cada moment. Tothom té el seu espai musical a Ut!

BB3

Formació Instrumental

FLAUTA TRAVESSERA / CLARINET / SAXO / TROMPETA / TROMBÓ / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / GUITARRA / PIANO / PERCUSSIÓ i BATERIA / CANT

La formació instrumental inclou, a decisió de cada alumne, classes individuals d’instrument, classes col·lectives en petits grups de 2 a 4 persones i Conjunts molt diversos: Conjunts Vocals, Grup de Pop a Capella & Beatbox, grups de música de cambra, combos de música moderna, taller de guitarra, etc.

Amb aquests Conjunts, els alumnes preparen i estrenen diversos projectes musicals, en moltes ocasions conjuntament entre diversos grups, realitzant concerts a diferents escenaris, participant a cicles, festivals, intercanvis i moltes altres activitats obertes.

DSC_0038

Llenguatge Musical integrat a Instrument

Els continguts de Llenguatge Musical -és a dir, tonals, melòdics, mètrics i rítmics- s’aniran adquirint a la pròpia classe d’Instrument i de Conjunt de forma integrada, aplicant-los a les partitures que en cada moment estiguin treballant els alumnes.

Simultàniament i segons la demanda, cada quadrimestre es programaran diferents Tallers de Llenguatge Musical oberts als alumnes que vulguin participar-hi, per reforçar o aprofundir en diversos continguts de Llenguatge: lectura, comprensió i precisió rítmiques, improvisació, harmonia clàssica o moderna, instrumentació, recursos de composició…

Formació Individualitzada a Mida

I per a aquells alumnes que vulguin aprofundir de forma personal en alguns aspectes de la música, ja sigui per interès propi o per accedir a algun centre d’estudis professionals o superiors, oferim Formació Individualitzada a Mida.

Conjunt Vocal Jove i altres ofertes formatives

A més, els alumnes que ho desitgin poden participar al Conjunt Vocal Jove, on mitjançant les eines musicals més directes -la veu i el cos- treballem els recursos i tècniques vocals, combinant-los amb coreografies i percussió corporal. Amb aquest conjunt preparem i estrenem al llarg de cada quadrimestre diversos projectes musicals propis o en col·laboració amb d’altres agrupacions instrumentals i corals d’Ut i de fora d’Ut, participant de manera especial en alguns dels Projectes Educatius Oberts del Conjunt Professional Jove EL PROJECTIL.

A més, puntualment i segons els interessos dels alumnes, oferim Tallers Quadrimestrals amb objectius molt diversos: reforç de Llenguatge Musical, iniciació a l’Harmonia, recursos de composició, acompanyament guitarrístic, expressió corporal, tècniques escèniques i teatrals, preparació de Proves d’Accés a Grau Mitjà, etc.

Oferta Formativa per a joves i horaris: +info

Consulta les quotes, els packs i les bonificacions per germans i Carnet Jove: alumnes menors de 18 anys / a partir dels 18 anys

 

Més informació i inscripcions:

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h i divendres de 10h a 13h.

C. Amilcar 173-175 Barcelona (plànol) / secretaria@utmusica.com / tf. 93.347.89.54