El Planter: iniciació instrumental de 6 a 8 anys

el_planter

A partir dels 6-7 anys els alumnes poden començar la seva formació instrumental, en la que simultàniament desenvoluparan els coneixements de Llenguatge Musical necessaris. Podran triar un dels molts instruments que oferim a Ut i que hauran anat coneixent en les audicions instrumentals que fem al llarg del curs:

FLAUTA TRAVESSERA / CLARINET / SAXO / TROMPETA / TROMBÓ / VIOLÍ / VIOLA / VIOLONCEL / GUITARRA / PIANO / PERCUSSIÓ i BATERIA

1 dia setmanal

Els alumnes reben en un mateix dia 1 classe individual setmanal de 30′ o 45′ i 1 classe de conjunt en petits grups d’instruments diversos. Aquesta doble fórmula permet atendre personalment al ritme d’aprenentatge de cada alumne i, alhora, introduir-lo des del principi en la pràctica col·lectiva, muntant petits projectes musicals cada grup, entre diversos conjunts instrumentals, o amb agrupacions vocals d’Iniciació: són les barreges del planter!

Optativament, els alumnes de 6 a 8 anys poden formar part del Conjunt Vocal i de Percussió.

A més de protagonitzar els concerts dels projectes conjunts, tots els alumnes actuen en audicions conjuntes cada 2 mesos, tocant i sentint altres instruments i alumnes de nivells més alts, i creant-se així un horitzó al temps que comparteixen el gaudi per compartir la música públicament.

El Planter és l’estadi previ en què els alumnes desenvolupen els recursos necessaris per participar, a partir dels 9 anys, als projectes intensius de L’ORQUESTRA INFANTIL DE BARCELONA.

Llenguatge Musical integrat a Instrument

Els continguts de Llenguatge Musical -és a dir, tonals, melòdics, mètrics i rítmics- s’aniran adquirint a la pròpia classe d’Instrument i de Conjunt de forma integrada, aplicant-los a les partitures que en cada moment estiguin treballant els alumnes. D’aquesta manera, tots aquests continguts, aplicats directament a la música que estem fent, prenen un sentit immediat per a l’alumne.

I si encara no volem fer instrument?

Els alumnes no estan obligats a començar la seva formació instrumental als 6-7 anys. Si encara no tenen clar quin instrument triar, o, per la raó que sigui, no volen estudiar Instrument, poden continuar fent música al Conjunt Vocal i de Percussió!

Oferta Formativa per a nens i horaris: +info

Consulta les quotes, els packs i les bonificacions per germans aquí

 

Més informació i inscripcions:

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h i divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

C. Amilcar 173-175 Barcelona (plànol) / secretaria@utmusica.com / tf. 93.347.89.54