Conjunt Vocal i de Percussió

Opcionalment, els nens i nenes de 6 a 8 anys també poden formar part del Conjunt Vocal i de Percussió, ja sigui perquè els agrada molt cantar, perquè el seu nivell d’instrument encara no els permet formar part de conjunts instrumentals o perquè encara no han decidit començar a estudiar Instrument. La participació en aquest Conjunt pot ser durant un quadrimestre o durant tot el curs, a decisió de cada família. L’horari d’assaig és els dimarts de 18,15h a 19h.

Al Conjunt Vocal i de Percussió, les eines musicals són els instruments més directes que tenim: LA VEU i EL COS. Els alumnes desenvoluparan els recursos vocals i/o de percussió bàsics, amb petits instruments que no requereixen un coneixement tècnic específic i que, per tant, poden ser tocats per qualsevol nen de forma immediata.

Amb el Conjunt Vocal i de Percussió, prepararem projectes musicals propis o en col·laboració amb d’altres agrupacions instrumentals i corals, presentant-los en concerts a Ut i fora de l’escola.

L’emoció de viure grans experiències musicals col·lectives està assegurada!

 

Més informació i inscripcions:

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h i divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

C. Amilcar 173-175 Barcelona (plànol) / secretaria@utmusica.com / tf. 93.347.89.54