Conjunt Vocal i de Percussió

Opcionalment, els alumnes també poden formar part del Conjunt Vocal i de Percussió, fins als 12 anys, o al Conjunt Vocal Jove, a partir dels 12 anys. La participació en aquests conjunts pot ser durant tot el curs o només en un quadrimestre, a decisió de l’alumne.

En ells treballem mitjançant les eines musicals més directes -la veu i el cos- per desenvolupar els recursos i tècniques vocals, combinant-los amb coreografies, percussió corporal i instruments de percussió. I tot sempre amb un objectiu pràctic: preparar i estrenar al llarg de cada quadrimestre diversos projectes musicals propis o en col·laboració amb d’altres agrupacions instrumentals i corals d’Ut i de fora d’Ut. De les obres que preparem, destaquen especialment la realització de la part coral en alguns dels Projectes Educatius Oberts de l’ORQUESTRA INFANTIL DE BARCELONA i del Conjunt Professional Jove EL PROJECTIL.

IMG_1884

L’emoció de viure grans experiències musicals col·lectives està assegurada!

 

Més informació i inscripcions:

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h i divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

C. Amilcar 173-175 Barcelona (plànol) / secretaria@utmusica.com / tf. 93.347.89.54