La Llavor: de 2 a 6 anys

la llavor

La Llavor són espais col·lectius d’Iniciació Musical de 45′ setmanals, agrupats per edats en dos nivells: P3-P4 i P5-1r.

En ells, els alumnes experimenten les primeres vivències musicals i desenvolupen els recursos bàsics amb els mitjans que ens són més propis i immediats: la veu i el cos, cantant, ballant, descobrint la percussió corporal i iniciant-se en el treball en conjunt mitjançant petits instruments de percussió. Amb aquestes eines, jugaran, improvisaran i muntaran petites obres musicals, protagonitzant els seus primers concerts.

Perquè cal aprendre a parlar música abans d’aprendre a llegir i escriure música!

El treball intuïtiu i per imitació amb la veu i el moviment corporal ens permet desenvolupar la nostra oïda interna i la nostra consciència tonal i rítmica, aprenent a escoltar-nos i corregir-nos conjuntament. I amb les mans aprenem a expressar-nos conjuntament tot picant les parts del nostre cos o diferents instruments: darbukes, djembés, panderos, triangles, plats… i també mil objectes quotidians que esdevindran instruments fantàstics (capses de llautó, tubs de cartró, pedres, pals, planxes…).

Oferta Formativa per a nens i horaris: +info

Consulta les quotes i bonificacions per germans aquí

 

Més informació i inscripcions:

Per conèixer les nostres instal·lacions, fer-nos qualsevol consulta i matricular-vos, adreceu-vos a la secretaria d’Ut de dilluns a dijous de 17h a 21h i divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

C. Amilcar 173-175 Barcelona (plànol) / secretaria@utmusica.com / tf. 93.347.89.54

classe_oberta_petits