8 Fonts d’Horta-Guinardó

8 Fonts d’Horta-Guinardó és una cantata col·lectiva duta a terme per iniciativa d’Ut Música, en col·laboració amb NOTES.CAT –secció infantil del Grup Coral Horta-, amb l’objectiu de dur a terme un projecte de col·laboració entre escoles d’educació primària, escoles de música i institucions musicals independents del districte barceloní d’Horta-Guinardó.

Aquest projecte musical, però també educatiu i social, es basa en la preparació i interpretació conjunta de la cantata del mateix nom, composada expressament per l’Albert Sampablo i en Sergi Salinas –directors d’:UT música-.

8 Fonts d'Horta Guinardó

8 Fonts d’Horta-Guinardó es va presentar en concert el 5 de juny de 2010 a l’auditori del Col·legi Sant Joan Bosco, dins del cicle municipal Clàssica a Horta-Guinardó. 219 nens i joves de 6 a 19 anys van interpretar l’obra, procedents de 5 CEIPs, 2 escoles de música i 2 entitats musicals: els CEIPs Estel-Guinardó, Heura, Pau Casals i Pit-Roig, l’Escola d’Educació Especial Rel, l’Escola de Música Virgínia Blanch, :UT Centre d’Estudis Musicals, el cor infantil NOTES.CAT i la JOHG : Jove Orquestra d’Horta-Guinardó.

Aquest projecte, desenvolupat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona-Districte d’Horta-Guinardó i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, va ser guardonat amb un dels Premis 2010 de l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua.

Es va cloure amb la seva interpretació al Palazzo Vecchio de Florència, en el marc d’un intercanvi amb entitats musicals d’aquesta ciutat italiana +info

Materials a la vostra disposició:

Tots els materials musicals i didàctics de 8 Fonts d’Horta-Guinardó estan a disposició lliure i gratuïta de qualsevol coral, escola, entitat o particular que vulgui aprofitar la feina feta per interpretar-la de nou o fer-hi un projecte pedagògic: la música és per compartir-la!

Només cal que ens envieu un mail a direccio@utmusica.com explicant-nos-ho i us donarem accés gratuït a tots els materials musicals i didàctics de l’obra (partitures, àudios i textos).

Aquí podeu escoltar-ne 2 cançons, veure una de les partitures vocals i llegir el llibre de l’obra: