8 FHG 2012: Audicions per a Escoles

Després de les magnífiques experiències dutes a terme en anys anteriors, i que podeu conèixer a la pàgina corresponent -cliqueu aquí-, el projecte 8 Fonts d’Horta-Guinardó dóna un pas més per tal d’arribar a tots els CEIPs del districte d’Horta-Guinardó el curs 2012/2013 amb un cicle d’audicions didàctiques gratuïtes, en què tres músics professionals (2 cantants i 1 pianista) donaran a conèixer les cançons composades per a cada una de les 8 fonts, i les històries i llegendes que existeixen al seu voltant.

Les veus han anat a càrrec de les cantants Cristina Koch i Maru González, aquesta darrera professora de cant d’:UT, i la part pianística, a càrrec de Dolors Gil, també professora d’:UT.

Amb aquestes audicions didàctiques hem tancat el projecte acomplint la seva finalitat última, que ha estat portar-lo a tots els CEIPs del districte, a més dels que ja van participar activament en el projecte durant el curs 2009/2010, i compartir el que considerem una valuosa eina educativa transversal.

Les audicions es van dur a terme a la Sala Lluís Companys de la Seu dels Districte d’Horta-Guinardó el dijous 22 de novembre de 2012, coincidint amb la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics.

MIRA LES FOTOS DE LES AUDICIONS DIDÀCTIQUES DE 8 FHG CLICANT aquí