Coral Intergeneracional a l’Escola Parc del Guinardó

logo_Cor_Escolar_Parc_del_Guinardó

PER FER LA PREINSCRIPCIÓ AL CURS 2017/2018, OMPLIU EL FORMULARI DEL FINAL

El curs 2017/2018 posarem en marxa la Coral Intergeneracional de l’Escola Parc del Guinardó. Es tracta d’un projecte de col·laboració entre la Direcció de l’escola i :Ut Música, per crear un espai formatiu compartit entre fills i famílies de l’escola que, al temps que suposa una porta a l’experiència musical coral sense requerir coneixements previs, esdevé un espai de comunicació i relació entre diferents nivells de la comunitat educativa de l’escola.

Hi podran participar alumnes a partir de 1r, sols o acompanyats de mares i/o pares, així com també altres familiars i exalumnes. També hi podran assistir familiars sols.

Dirigida per Pepa Roldán, coach vocal i ajudant de direcció al programa Oh Happy Day, a la Coral Escolar treballarem per imitació en sessions molt dinàmiques, i descobrirem les magnífiques possibilitats que té la nostra veu, un instrument que no precisa d’aprendre música per gaudir-ne. Aprendrem nous repertoris i prepararem projectes i concerts, alguns en col·laboració amb altres corals, agrupacions instrumentals i entitats del nostre entorn.

extracte_CV_Pepa_Roldán

La Coral Intergeneracional de l’Escola Parc del Guinardó s’emmarca dins el projecte Escoles amb Cor, una iniciativa d’Ut que compta amb el suport de l’Institut Municipal d’Educació i el Districte d’Horta-Guinardó, amb la que volem donar accés a la cultura musical de forma activa a les persones que conformen les comunitats educatives de les escoles dels nostres barris.

Vols una Coral Intergeneracional a la teva escola? Contacta amb nosaltres a direccio@utmusica.com

logo_escoles_amb_cor_i_ajuntament

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA CORAL DE L’ESCOLA PARC DEL GUINARDÓ (per obrir-lo en una finestra més gran, cliqueu aquí):