Intercanvi amb l’Associazione Jupiter de Florència

Durant el 2011 l’escola de música a Barcelona :UT ha organitzat conjuntament amb NOTES.CAT -secció infantil del Grup Coral Horta- un intercanvi musical amb la banda musical La Polverosa de l’Associazione Jupiter de Florència, com a culminació del projecte educativo-musical 8 Fonts d’Horta-Guinardó, endegat l’any 2008.

Els dies 15, 16 i 17 d’abril els grups corals de NOTES.CAT i :UT, el grup de percussió d’:UT i la JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó vàrem fer una estada a Florència que va culminar amb la interpretació de la cantata 8 Fonts d’Horta-Guinardó a l’imponent Salone dei 500 del Palazzo Vecchio.

Per tancar aquest intercanvi, la banda de vent La Polverosa visita Barcelona del 13 al 15 de maig, oferint dissabte 14 de maig a les 19h un concert gratuït i obert a tot el públic, a la sala d’actes del recent restaurat Mas Guinardó.

La banda La Polverosa està formada per alumnes de 11 a 18 anys de l’Institut VERDI del barri de San Jacopino de Florència. És fruit d’un projecte de pràctica instrumental extraescolar impulsat per l’Associació Júpiter, fundada per pares i mares i professors de l’Institut. Des del 1991 els grups han tingut classificacions rellevants en destacats concursos nacionals i internacionals, inclosos primers premis. Sempre han acompanyat la didàctica de la música amb una intensa activitat de concert, tant a Itàlia com a l’estranger, gràcies especialment a la realització de intercanvis.

PROGRAMA DE CONCERT DE LA POLVEROSA

ÀLBUM DE FOTOS DE LA NOSTRA ESTADA A FLORÈNCIA

Aquest intercanvi ha estat realitzat amb el suport de: