JOHG 2013: estrena de la cantata Minairons

Us presentem el projecte del 2013 de la JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó -una formació orquestral de participació oberta i gratuïta que des del 2008 prepara anualment projectes musicals específics de forma intensiva-: l’estrena de la cantata per a cor i petita orquestra Minairons, escrita expressament per en Sergi Salinas.

Es tracta d’una obra d’uns 45 minuts de durada, centrada en les llegendes pirinenques que ens han arribat en relació a aquests petits follets.

La part vocal anirà a càrrec dels grups corals infantil, juvenil i d’adults d’:UT Centre d’Estudis Musicals. La part instrumental, desenvolupada per la JOHG, tindrà com a novetat una formació no ortodoxa, incloent, a més de flautes, clarinets, violins, violes i violoncels, secció de percussió, piano, guitarres i teclats sintetitzadors.

concerts

El Concert d’Estrena amb els cors participants tindrà lloc el dimarts 18 de juny a les 19h a la sala d’actes del nou Hospital de Sant Pau (els músics estaran convocats a les 17h).

Prèviament però farem una presentació instrumental d’algunes parts de l’obra en un concert sense cors, divendres 7 de juny a les 19,30h al Casal de la Font d’en Fargues (els músics estaran convocats a les 18h), un concert inclòs al cicle municipal Clàssica a Horta-Guinardó 2013.

calendari d’assajos

El calendari de treball constarà de:

  • 7 assajos instrumentals a :UT els següents divendres de 18h a 19h: 12, 19 i 26 d’abril i 3, 10, 17 i 24 de maig
  • 1 stage de treball intensiu juntament amb els cors el cap de setmana de l’1 i 2 de juny a l’alberg Molí de Sant Oleguer de Sabadell [+info]
  • 1 assaig general divendres 14 de juny de 18h a 20h a :UT

 

Prèviament us farem arribar les partitures i els àudios per a què les prepareu individualment, amb indicació de les que treballarem a cada assaig. Tots els materials també es publicaran en aquesta web.

La participació és gratuïta a totes les activitats excepte el cap de setmana de treball al Molí de Sant Oleguer, que tindrà un cost de 95 euros per persona en concepte d’allotjament i àpats.

En acabar el projecte es lliurarà un CERTIFICAT ACREDITATIU a tots els participants.

inscripció

Per a inscriure-us cal que envieu un mail a johg@utmusica.com omplint les següents dades:

NOM I COGNOMS DEL PARTICIPANT:

NOM I COGNOMS DEL PARE / MARE / TUTOR (en cas que sigueu menors d’edat):

DATA DE NAIXEMENT:

INSTRUMENT:

ESCOLA O CONSERVATORI ON ESTEU CURSANT ESTUDIS MUSICALS:

ADREÇA COMPLETA: carrer / número / pis / codi postal / ciutat

ADREÇA ELECTRÒNICA:

TELÈFONS DE CONTACTE:

La inscripció es tancarà el 8 de març.

Per a qualsevol consulta, no dubteu en adreçar-vos a nosaltres a través de johg@utmusica.com o dirigint-vos a :UT de dilluns a divendres de 17 a 21h (C/Amílcar 173-175 de Barcelona, tf. 93.347.89.54)