2a edició al 2015

El 28 de maig de 2015 es va cloure la segona edició del projecte La fàbrica de colors amb un magnífic concert protagonitzat per 245 cantaires de P5 de cinc escoles d’Horta-Guinardó, que va tenir lloc a l’Escola Virolai d’Horta. L’acompanyament instrumental va anar a càrrec de l’Ensemble Infantil d’:UT, format per 15 estudiants de música de la nostra escola de 8 a 12 anys.

En aquesta segona edició vàrem tenir el privilegi de comptar amb la col·laboració desinteressada de dos narradors d’excepció: l’Àngels Bassas, reconeguda actriu de teatre, cinema i televisió a qui hem pogut veure a sèries com Temps de Silenci, Nissaga o El Cor de la Ciutat, entre d’altres, i en Boris Ruiz, actor conegut pels seus papers a Ventdelplà, Los ojos de Julia o Los sin nombre.

Van assistir-hi més de 500 persones, qui es van emocionar amb la motivació absoluta que van mostrar els cantaires de principi a final, i amb la gran qualitat musical que van oferir.

PARTICIPANTS: CEIP Escola del Mar, Col·legi Immaculada Concepció, CEIP Pit-Roig, Escola Virolai, Col·legi Sant Joan Bosco i Ensemble Instrumental Infantil d’:UT Centre d’Estudis Musicals

VEGEU LES FOTOS DEL CONCERT CLICANT aquí