Concert de la 3a edició 2016

capçal_3a_ed_per_web

La 3a edició de La fàbrica de colors ha culminat amb el concert conjunt realitzat el 23 de maig de 2016 al SAT! Sant Andreu Teatre. Com sempre, els 307 nens i nenes de P5 de les escoles participants van posar a sobre de l’escenari entusiasme i qualitat musical durant 35 minuts de concert. D’altra banda, els 15 alumnes d’instrument d’Ut Centre d’Estudis Musicals van demostrar una precisió i autonomia musical poc habitual en alumnes de 8 a 13 anys.

Prèviament, dilluns 2 de maig ens vàrem trobar al Casal d’Entitats Mas Guinardó per posar en comú el treball realitzat per cada grup des del mes de gener.

DSC_0307

DSC_0317

Amb aquesta 3a edició, ja són més de 850 els nens de P5 d’Horta-Guinardó que han interpretat aquesta cantata d’Ut des de 2014. El tres anys, La fàbrica de colors s’ha consolidat com un dels esdeveniments educatius anuals més importants del districte.

Barcelona Televisió van ser-hi de nou per incloure el concert a les notícies del migdia. Podeu veure la notícia al minut 25′ 34” clicant aquí. Us deixem algunes imatges del concert.

Seguim pintant de música el món!

:UT Música

:UT Música

:UT Música

 

PODEU VEURE I DESCARREGAR-VOS MOLTES MÉS FOTOS CLICANT aquí