Concert d’estrena de La Fàbrica de Colors / 2014

El dia 16 de maig de 2014, després de mesos de treball conjunt, les 7 escoles d’Educació Infantil participants, juntament amb :UT Centre dEstudis Musicals, vàrem estrenar la cantata La fàbrica de colors a la sala d’actes del Col·legi Sant Joan Bosco d’Horta.

Junts a l’escenari, 267 cantaires de 5 anys, 17 instrumentistes d’:UT de 8 a 12 anys, els seus professors de música i la narradora Gina Clotet: més de 300 persones absolutament entregades en un concert emocionant en què els més de 500 assistents van vibrar amb la música de La fàbrica.

La gran qualitat del concert va mostrar de nou com, quan un projecte és un repte que reclama esforç, voluntat i energia, el resultat és sempre magnífic, sigui a l’edat que sigui: també els nens i nenes de 5 anys poden enfrontar-se a un projecte com aquest i deixar el públic bocabadat!

Un aplaudiment especial es van merèixer els 17 estudiants infantils d’:UT que van ser responsables de la part instrumental de l’obra amb eficàcia i autonomia, en un concert on el director Sergi Salinas havia d’estar plenament dedicat al grup coral.

PARTICIPANTS: CEIP Arc-Iris, CEIP Baloo, CEIP Escola del Mar, CEIP Parc del Guinardó, Col·legi Immaculada Concepció, Escola Virolai, Col·legi Sant Joan Bosco, Coral Infantil d’:UT Centre d’Estudis Musicals i Ensemble Instrumental Infantil d’:UT Centre d’Estudis Musicals

VEGEU LES FOTOS DEL CONCERT CLICANT aquí

Fotografies de Jordi Salinas www.jordisalinas.com