Fotografies dels concerts

foto Fàbrica 1

Des del 2014, :Ut ha organitzat anualment La fàbrica de colors amb escoles d’arreu de Barcelona i rodalies, havent estat interpretada per milers de nens i nenes en diversos escenaris de la ciutat, fins arribar a l’edició de 2018, a partir de la qual el projecte s’instal·la de forma estable al Teatre Condal.

foto Fàbrica 3

1

L'Orquestra_de_la_Fàbrica

En aquests concerts també hem pogut comptar amb diverses persones que han col·laborat desinteressadament amb el projecte, interpretant la narració del conte, com ara en Jaume Ratera, la Gina Clotet, l’actriu Àngels Bassas (Nissaga, El Cor de la Ciutat) o l’actor Boris Ruiz (Ventdelplà, Merlí).

24-05-2017 10

11

La Fàbrica de Colors 2015 099

Però el més important de tots i cada un d’aquests concerts ha estat sempre la desbordant motivació i l’excel·lent interpretació musical dels infants participants (a partir de 5 anys!), ja sigui cantant o tocant a l’Orquestra de la Fàbrica. Cada edició ha estat una nova demostració de què, quan un projecte és un repte que reclama esforç, voluntat, energia i treball conjunt, el resultat és sempre magnífic, sigui a l’edat que sigui.

Seguim pintant de música el món!

25-05-2017 2

25-05-2017 4

La Fabrica de Colors