Colors per tot arreu!

Milers de nens i nenes d’arreu de Catalunya i les Balears han pintat de música el món!

La fàbrica de colors va sorgir el curs 2013/2014 com a iniciativa d’Ut Música per oferir un projecte de col·laboració entre les escoles d’Horta-Guinardó, adreçada als més petits. Posteriorment, a partir del curs 2016/2017, aquesta cantata va passar a ser un projecte de ciutat, organitzat anualment a Barcelona i obert a les escoles de tot Catalunya a través del PAE – Programa d’Activitats Escolars del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona (organisme municipal al qual pertany Ut Música).

Però la música és per compartir-la! És per això que des dels inicis del projecte, hem ofert de forma gratuïta els materials musicals i didàctics de La fàbrica de colors a totes aquelles escoles i entitats que volguessin muntar-la de forma independent fora de Barcelona. Aquest fet, juntament amb els valors musicals i pedagògics del projecte i la seva adequació a edats primerenques, ha comportat que des dels seus inicis s’hagi escampat any rere any arreu de les comarques catalanes i de les Illes Balears.

Però a més, des del 2014 fins a l’actualitat moltes escoles i entitats musicals d’arreu han interpretat aquesta cantata independentment de nosaltres. Amb aquest 4t any d’història, ja seran més de 3.200 nens d’arreu de Catalunya i les Balears qui hauran fet La fàbrica de colors!

Esperem continuar entre tots pintant de música el món sencer!

 

La cantata organitzada al Col·legi La Salle de Sant Celoni:

La cantata al paranimf de la Universitat de Cervera, a càrrec de la Coral Infantil Nova Cervera: