Alguns àudios i materials de mostra

Aquí teniu alguns materials de mostra del projecte, i podeu visualitzar alguns vídeos de l’obra interpretada per altres escoles clicant aquí.

I si voleu, podeu encarregar-nos el llibre+CD de La fàbrica de colors i us l’enviarem allà on vulgueu: +info

El conte

La fàbrica de colors posa música, mitjançant 6 cançons, al magnífic conte homònim escrit i il·lustrat per en Joan Enric Castellví i en Jaume Porta, publicat al març de 2009 al fanzine electrònic 3i2fansin. La temàtica del conte ens ha permès acomplir una de les condicions essencials d’un projecte d’aquestes característiques: aportar juntament amb un creixement musical per als participants, eines formatives en altres camps no musicals, amb diverses activitats paral·leles, algunes de les quals trobareu més abaix.

> Obriu i descarregueu-vos el conte il·lustrat, amb les lletres de les cançons, clicant aquí

Dues cançons de mostra

Per fer-vos una idea musical de l’obra, en podeu escoltar un parell de cançons, cantades per la Isolda Cabero:

T’ENVIEM EL LLIBRE+CD DE LA CANTATA!

Llibre i CD miniatura

Ja pots adquirir el nou LLIBRE+CD de LA FÀBRICA DE COLORS, la cantata infantil d’:Ut que ha donat la volta a Catalunya i Balears!!!

Emporta’t per només 10€ la nova edició de LA FÀBRICA DE COLORS, un llibre a tot color amb fotografies dels concerts, el conte il·lustrat, les lletres de les cançons, les partitures vocals i un munt d’activitats didàctiques paral·leles per descobrir i jugar amb els colors. A més, inclou un CD amb les cançons cantades més els àudios instrumentals, per acompanyar-vos mentre canteu tota la família!

ENTRA A LA NOSTRA BOTIGA I TE L’ENVIEM ALLÀ ON VULGUIS!

botó_botiga