La Sirena i els amics del mar

capçal_La_Sirena

per a grups escolars de P3 a 4t d’Educació Primària

Us proposem de participar en una magnífica proposta musical per a alumnes des de P3 fins a 4t d’Educació Primària: LA SIRENA I ELS AMICS DEL MAR, un conte musical compost i interpretat per l’Anna Martínez Norberto amb el que ens submergirem en alguns dels valors més importants a aprendre durant la infantesa: l’amistat, el respecte, la generositat, l’agraïment, la valentia, etc.

La Sirena 1

Un magnífic trio de veu, flauta i violoncel ens portaran a viure un dia amb una sirena i amb els seus amics del mar. Els diàlegs en forma de cançó que mantindrà la sirena amb cada un dels seus amics serviran per reforçar els valors que representa cada personatge.

A més, els infants també hi participaran musicalment, cantant amb la sirena 2 cançons de l’obra!

Per treballar l’activitat abans i després del concert, disposareu d’un dossier pedagògic amb les lletres de les cançons, fitxes il·lustrades per associar cada personatge al valor que representa i fitxes dels instruments musicals, a més de les partitures, àudios i vídeos de les 2 cançons participatives.

VOLEU FER-NE UN TAST? Aquí teniu vídeo-sinopsi del concert:

LA SIRENA I ELS AMICS DEL MAR és una de les ACTIVITATS I PROJECTES MUSICALS ESCOLARS que ofereix Ut Música a través del Programa d’Activitats Escolars (PAE) del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona, del qual Ut en forma part.

Aquest curs 2017/2018, el concert tindrà lloc dimecres 18 d’abril de 2018 a les 10h i a les 11,15h al Teatre del Casal Font d’en Fargues.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A LA WEB DEL PAE www.bcn.cat/educacio/pae O ESCRIVINT-NOS A info@utmusica.com

I SI JA ESTEU INSCRITS, AQUÍ TENIU ELS MATERIALS MUSICALS I DIDÀCTICS DE L’ACTIVITAT: cliqueu!