Projectes Educatius per a escoles i instituts 2018/2019

capçal_PEO_2018-19_fotos

Us presentem els Projectes Educatius d’Ut per al curs 2018/2019, oferts a escoles i instituts mitjançant el PAE – Programa d’Activitats Escolars del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona (del que Ut en forma part).

En el nostre 20è aniversari, us proposem de preparar i estrenar amb els vostres alumnes 4 cantates de composició pròpia, que abasten tots els nivells des de P5 fins a 6è de Primària i tot l’ESO, algunes consolidades des de fa anys, d’altres de noves.

Són -com sempre- Projectes Educatius Oberts, amb els que els alumnes dels Centres Educatius viuran en primera persona l’experiència de protagonitzar un gran concert, interpretant en sales tan emblemàtiques com ara el Teatre Victòria del Paral·lel, la part vocal de les obres, acompanyats per conjunts instrumentals que cada any obrim a la participació de tots els estudiants de música interessats a participar-hi: l’Orquestra Infantil de Barcelona i l’Ensemble Jove El Projectil.

Però no només hi cantaran: també faran coreografies, percussió corporal o materials plàstics, compartint escenari amb cantants, músics i actrius!

Complementàriament, us oferim uns engrescadors Tallers de Percussió Corporal de 3r de Primària fins a 4t d’ESO, que el curs 2018/2019 inclouen, juntament amb el nivell bàsic, un segon nivell més avançat, per als grups que ja van fer el taller el curs passat.

graella_PEO_18-19_amb_inscripció_PAE

Els projectes i la inscripció:

La inscripció als Projectes Educatius d’Ut es realitza a través del web del PAE: www.bcn.cat/educacio/pae (cercant Ut Música a la pestanya d’Entitats), on trobareu àudios, partitures i materials de mostra de cada projecte.

Descarregat el TRIPTIC DE PROJECTES 2018/2019 o accedeix als detalls de cada projecte:

  • LA FÀBRICA DE COLORS (de P5 a 2n de Primària): la cantata infantil que triomfa a tot el país! +info i vídeo
  • EL MEU COS (de 1r a 4t de Primària): la cantata més esbojarrada de Cicle Inicial i Mitjà, incloent percussió corporal. +info
  • EL GRAN VIATGE DE LLÚCIA (de 3r a 6è de Primària): la cantata màgica de Cicle Mitjà i Superior per descobrir la fascinant i desconeguda mitologia catalana. +info
  • VEUS D’AIGUA (de 5è de Primària a 4t d’ESO): la cantata dels grans que recorre les llegendes de Ciutat Vella: +info
  • TALLERS DE PERCUSSIÓ CORPORAL (de 3r de Primària a 4t d’ESO): tallers de NIVELL I i II en grups reduïts. +info

Per qualsevol consulta, estem a la vostra disposició a projectes@utmusica.com

Els Projectes Educatius Oberts d’Ut Música compten amb el suport de l’Institut d’Educació i l’Institut de Cultura de Barcelona i han estat reconeguts amb el Segell de Qualitat Educativa de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona

peu_inscripcions_al_PAE