Tallers de Percussió Corporal per a centres educatius

capçal_percussió_corporal

ADREÇATS A ALUMNES DE 3r DE PRIMÀRIA A 4t D’ESO

Mans, cames, pit, panxa, dits, cara… tot forma part del superinstrument musical que tots tenim: el nostre cos.

Amb músiques actuals, el farem sonar de mil maneres, al temps que treballem l’empatia i la cohesió grupal dins una autèntica orquestra de percussió corporal!

Body_percussion-Lessons_Musicon

En aquests tallers aprendreu a fer sonar alguns dels recursos de la percussió corporal, descobrint col·lectivament una nova manera d’expressar-nos de forma rítmica i creativa.

Treballarem diferents patrons rítmics mitjançant exercicis de cohesió i relació grupal, per després ballar-los seguint músiques actuals, per tal que l’alumne les reconegui i hi connecti emocionalment. Prèviament, us facilitarem uns tutorials en vídeo de patrons rítmics bàsics, per habituar-vos als sons i el vocabulari de la Percussió Corporal i preparar el taller amb antelació a classe.

Qui conduirà els tallers?

Neus Plana Turu, percussionista corporal formada a nivell nacional (membre de la big band de percussió corporal SSM BigHand) i internacional (alumne de l’International Body Music Festival Paris 2016 i IBMF Athens 2017). Flautista titulada per l’Escola Superior de Música de Catalunya i psicòloga col·legiada.

Una proposta educativa inclosa al PAE

Al llarg del curs oferim a escoles i instituts diverses sessions dels Tallers de Percussió Corporal per a grups reduïts de 60 alumnes. Són una de les activitats d’:Ut Música incloses al Programa d’Activitats Escolars (PAE) del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona, al qual pertanyem.

Informeu-vos del calendari disponible i inscriviu-vos-hi a la web del PAE: www.bcn.cat/educacio/pae

I si ja hi esteu inscrits, accediu als materials de preparació de l’activitat clicant aquí